Nota Kepada Pembaca

Saya mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya tulis dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elak membuat komentar menggunakan perkataan-perkataan buruk, bersifat hasutan, fitnah atau menyimpang dari topik perbincangan. Bagi para sahabat yang menulis komen tanpa nama harap dapat menyatakan nama panggilan di akhir komen bagi memudahkan proses komunikasi. - Dr Mohamad Khir


Thursday, February 25, 2010

Selamat Menyambut Maulidur Rasul

Assalamualaikum,

Selamat menyambut maulidur rasul. Sesungguhnnya jasa dan sumbangan Nabi Muhammad s.a.w. ke atas kita amat besar. Biarpun pesuruh Allah, namun rasulullah tetap melalui keperitan dan kesusahan ketika berdakwah. Ingatlah jasa baginda dalam membantu kita semua mencari jalan yang benar dan menjadi manusia yang beriman serta bertamaddun.

Nota:
Sejak pagi tadi blog saya mengalami masalah isu "security" menyebabkan kehilangan banyak artikel dan spam lucah dibahagian komen. Namun sebahagian besar telah mempunyai "back up". Sahabat saya sedang membantu memulihkan semula blog ini. Namun sebahagian komen bagi artikel terbaru tidak sempat dibuat salinan dan terus hilang. Mohon maaf kepada semua sahabat yang telah memberi komen.

Ruangan komen juga akan ditutup buat sementara waktu. Insyallah blog ini akan beroperasi semula pada hari isnin nanti.

No comments:

Post a Comment