Nota Kepada Pembaca

Saya mengalu-alukan ulasan saudara-saudari mengenai topik yang saya tulis dalam blog ini. Bagaimanapun saya memohon saudara-saudari agar dapat menulis secara berhemah supaya perbincangan kita menjadi lebih bermanfaat. Elak membuat komentar menggunakan perkataan-perkataan buruk, bersifat hasutan, fitnah atau menyimpang dari topik perbincangan. Bagi para sahabat yang menulis komen tanpa nama harap dapat menyatakan nama panggilan di akhir komen bagi memudahkan proses komunikasi. - Dr Mohamad Khir


Friday, April 8, 2011

Kemaskini Blog Minggu Hadapan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya mohon maaf tidak mengemaskini blog ini dan menjawab komen-komen saudara sepanjang dua minggu ini kerana berada di Mekah. Insyallah saya akan mengemaskini semula blog ini minggu hadapan. Terima kasih atas respon saudara/i.

2 comments:

  1. Assalammualaikum Datuk Seri. Selamat kembali, mudah-mudahan kesihatan terbaik akan sentiasa mengiringi perjalanan dan perjuangan Datuk Seri.

    ReplyDelete
  2. Salam YB Dr Khir. Selamat kembali ke tanah air. Moga seluruh keluarga beroleh keberkatan. Insya-Allah. Patutlah senyap je.. Anyway. Topik mesti lagi panas berapi lepas ni..

    ReplyDelete